Μπορείτε να κάνετε μια παραγγελία είτε ως επισκέπτης είτε ως εγγεγραμμένο μέλος αυτής της σελίδας. Εμείς συνιστούμε την εγγραφή σας.

Αφού επιλέξετε τα προϊόντα σας και σιγουρευτείτε για αυτά βρίσκεστε στο καλάθι και πατάτε ολοκλήρωση παραγγελίας. Στην συνέχεια δίνεται το νούμερο κουπονιού αν υπάρχει για να έχετε την ανάλογη έκπτωση. Αμέσως μετά θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία αποστολής και τα στοιχεία χρέωσης.

Επιλέξετε αρχικά τον τρόπο αποστολής και στην συνέχεια τον τρόπο πληρωμής, αποδεχθείτε τους όρους χρήσης και ολοκληρώστε την παραγγελία σας.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση θα λάβετε αντίστοιχο e-mail ότι λάβαμε την παραγγελία σας και μετά από σχετικό έλεγχο θα λάβετε άλλο e-mail για την επιβεβαίωση της παραγγελία σας.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής

1) Με αντικαταβολή, η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται ταυτόχρονα με την παραλαβή της από την Courier.

2) Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Η χρέωση της κάρτας γίνεται μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικού εμπορίου της τράπεζας Πειραιώς. Τα στοιχεία δίδονται μόνον στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας και ο χρήστης πρέπει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους που αναφέρονται στο περιβάλλον αυτό πριν δώσει τα στοιχεία της κάρτας του. Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη έχει για οποιαδήποτε ζημία υποστεί ο χρήστης στο στάδιο αυτό. Η μη έγκριση πληρωμής από τον εκδότη της κάρτας δεν δημιουργεί καμία ευθύνη στην εταιρεία, καθώς η σύμβαση θα θεωρείται ως μη καταρτισθείσα.

3) Μέσω Paypal

4) Με κατάθεση στους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς:

  • A) Εθνική Τράπεζα: IBAN GR5001102250000022500133586 (22500133586)
  • Β) Τράπεζα Πειραιώς: IBAN GR3501725070005507101368632 (5507-101368-632)
  • Γ) Τράπεζα Alpha Bank: IBAN GR3301405340534002310015443 (534-002310-015443)

Στους ως άνω τραπεζικούς λογαριασμούς εμφανίζεται ως δικαιούχος ο Γεώργιος Καϊμακάς.

Τέλος, επιτρέπονται μέχρι πέντε (5) συναλλαγές το μήνα με την ίδια κάρτα. Max. € 300 ανά συναλλαγή.

Η ιστοσελίδα www.she-loves.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Το πρωτόκολλο SSL (secure sockets layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Δεν έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα από το σύστημα, σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας προκειμένου να ακυρώσουμε εμείς την παραγγελία σας και να μην σταλούν τα προϊόντα.

Εάν έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας πρέπει να κάνετε μια καινούργια παραγγελία και να ζητήσετε να συνδεθεί με την προηγούμενη. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να το προσθέσουμε εμείς.

 Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email (info@she-loves.gr) η στα τηλέφωνα 2614008940 – 6948400777 για την έγκαιρη λύση του προβλήματος. Προφανώς εάν δεν θέλετε αντικατάσταση η αλλαγή του προϊόντος (εφ’ όσον υπάρχει διαθεσιμότητα ) θα γίνει επιστροφή με έξοδα της εταιρείας She loves και εάν έχει ήδη πληρωθεί από εσάς θα σας επιστραφούν τα χρήματα άμα την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μας.

Αν το εμπόρευμα φτάσει στον προορισμό του και απουσιάζετε τότε  η Μεταφορική Εταιρεία θα προσπαθήσει να σας το παραδώσει άλλες δύο φορές τις επόμενες εργάσιμες ημέρες η θα σας αφήσει σημείωμα για να επικοινωνήσετε εσείς μαζί τους. Σε περίπτωση που τελικά η αποστολή δεν επιτευχθεί η παραγγελία θεωρείτε άκυρη και το εμπόρευμα επιστρέφεται στην εταιρεία μας.

Όταν σταλεί το προϊόν θα λάβετε ειδοποίηση που θα σας γνωστοποιεί την Courier που θα σας το παραδώσει καθώς και τον αριθμό αποστολής. Κατόπιν τούτου μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ενότητα Παρακολούθηση Παραγγελίας.

Ναι υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής. Για να ενημερωθείτε για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε στην περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος παρακαλούμε πολύ ανατρέξτε στην ενότητα Επιστροφές προϊόντων η πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχει καμία χρέωση εφόσον η επιστροφή γίνεται υπαιτιότητα της εταιρίας μας σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στην ενότητα Επιστροφές προϊόντων η πατήστε εδώΕπίσης αυτό περιγράφετε αναλυτικά και στην ενότητα Όροι χρήσης.

Για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εφ’ όσον δεν επιθυμείτε αλλαγή.
Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε μπορείτε να την διαβάσετε στο Κεφάλαιο «Επιστροφές προϊόντων» και στην ενότητα «Επιστροφές χρημάτων».

Ναι το ΦΠΑ τόσο στην τιμή των προϊόντων όσο και στην τιμή των υπολοίπων εξόδων (μεταφορικά – αντικαταβολή) συμπεριλαμβάνεται στην τελική τιμή χρέωσης.

Ναι κάνοντας εγγραφή στο newsletter της εταιρείας μπορείτε να ενημερώνεστε για νέα, τάσεις της γυναικείας μόδας, δικές μας στιλιστικές προτάσεις και για τυχόν προσφορές η κουπόνια έκπτωσης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, καθυστέρηση, απορία, σχόλιο, παρατηρήσεις  έχετε για την λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω email στο info@she-loves.gr η στα τηλέφωνα 2614008940 και 6948400777.