Τρόπος Παράδοσης

Όλες οι παραδόσεις των προϊόντων μας στην Ελλάδα γίνονται μέσω μεταφορικής εταιρείας (courier). Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί από τον κατάστημά μας, εμείς σας ενημερώνουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ποια είναι η courier που θα σας το παραδώσει και τον αριθμό αποστολής, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι 1-3 ημέρες και εξαρτάται από τον προορισμό. Υποχρέωση της courier είναι να παραδώσει την παραγγελία σας στην πόρτα σας, εκτός και εάν επιθυμείτε να το παραλάβετε από την έδρα της κατόπιν συνεννόησης μαζί τους. Σε περίπτωση που απουσιάζετε, η courier θα κάνει άλλες δύο (2) προσπάθειες και θα σας αφήσει σημείωμα για να επικοινωνήσετε μαζί τους για την παραλαβή.

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (π.χ. λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών, φυσικών φαινομένων, καθυστερήσεων για άλλους λόγους που αφορούν την μεταφορική εταιρεία κλπ).

Για την πόλη των Πατρών ισχύουν και παραδόσεις  με τις μεθόδους 1) Click away 2) Click in shop.

Έξοδα αποστολής

Εντός Ελλάδος

Για αγορές αξίας άνω των 29,90 Ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 29,90 Ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι 3 ευρώ. Εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση από το κατάστημά μας. Ωστόσο, εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την Αντικαταβολή θα επιβαρυνθείτε επιπλέον το ποσό των 2 Ευρώ, το οποίο θα καταβάλετε μαζί με την αξία της παραγγελίας στην courier. Σε όλα τα στάδια της παραγγελίας σας από την λήψη της έως την ολοκλήρωσή της θα λαμβάνεται σχετικά email για την ενημέρωσή σας. Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας μεταβαίνοντας στην ενότητα παρακολούθηση παραγγελίας.

Κύπρος

Για παραδόσεις προϊόντων στην Κύπρο απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει πληρωθεί η παραγγελία σας πριν σας σταλεί και μπορείτε να το κάνετε επιλέγοντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής εκτός της

Αντικαταβολής.

  1. Για αγορές άνω των 100 Ευρώ το μεταφορικό κόστος είναι δωρεάν.
  2. Για αγορές κάτω των 100 Ευρώ τα μεταφορικά είναι 10 Ευρώ για την

απλή αποστολή (2-4 ημέρες).

Στις όλες τις τιμές ( προϊόντων – εξόδων αποστολής – αντικαταβολής ) συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%, εκτός των χωρών που δεν υπάγονται σε καθεστώς ΦΠΑ.