Αλλαγές και επιστροφές γίνονται εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν. Για την πραγματοποίηση της αλλαγής ή επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν να μην έχει υποστεί καμία φθορά και να είναι σε άριστη κατάσταση όπως παρελήφθη με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την απόδειξη της παραγγελίας, καθώς και το φορολογικό παραστατικό (απόδειξη – τιμολόγιο), που έχει εκδοθεί.

Η χρέωση της επιστροφής ή αλλαγής του προϊόντος βαρύνει αποκλειστικά τον καταναλωτή, εκτός και εάν γίνεται με υπαιτιότητα του e-shop She-loves.gr (ελαττωματικό προϊόν, λανθασμένο προϊόν κλπ). Σε αυτή την περίπτωση και εφ’ όσον ευθύνεται το e-shop She-loves  αναλαμβάνουμε εκτός από τα έξοδα επιστροφής και τα έξοδα της νέας αποστολής εφόσον  επιθυμείτε αντικατάσταση του προϊόντος.

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε ένα μέρος της παραγγελία σας και θα σας επιστραφούν τα χρήματα όπως αναλυτικά περιγράφουμε παρακάτω στο πεδίο

«Επιστροφή χρημάτων». Σε κάθε περίπτωση πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email είτε τηλεφωνικά.

  1. Αλλαγές Προϊόντων στο eshop:

i. Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής που θα βρείτε στην αρχική συσκευασία ή πατώντας εδώ  αναφέρατε τους λόγους που επιθυμείτε την επιστροφή.

ii. Τοποθετείστε το φορολογικό παραστατικό που συνοδεύει την παραγγελία σας (απόδειξη λιανικής – τιμολόγιο) και το έντυπο επιστροφής στην συσκευασία σας.

iii. Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του με την Μεταφορική Εταιρεία. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή, εκτός και εάν η αλλαγή γίνεται από υπαιτιότητα του e-shop She-loves (ελαττωματικό προϊόν – λανθασμένο προϊόν). Σε αυτή την περίπτωση και εφ’ όσον ευθύνεται το e-shop She-loves, αναλαμβάνουμε και τα έξοδα της νέας αποστολής για την αντικατάσταση του προϊόντος, διαφορετικά τα έξοδα βαραίνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή. Η επιστροφή γίνεται στην διεύθυνση She-loves Μαιζώνος 69 Πάτρα ΤΚ 26221.

  1. Επιστροφή χρημάτων:

Για αγορές μόνο από το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εφ’ όσον δεν επιθυμείτε αλλαγή. Επιστροφή χρημάτων για αγορές από το φυσικό κατάστημα μπορούν να γίνουν κατόπιν συνεννοήσεως.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:

i. Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην αρχική συσκευασία ή πατώντας εδώ και  επιλέξτε ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

ii. Τοποθετείστε το φορολογικό παραστατικό που συνοδεύει την παραγγελία σας (απόδειξη λιανικής – τιμολόγιο) και το έντυπο επιστροφής στην συσκευασία σας.

iii. Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση, επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του με την Μεταφορική Εταιρεία στην διεύθυνση She-loves Μαιζώνος 69 Πάτρα ΤΚ 26221. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει στον λογαριασμό μιάς εκ των Τραπεζών που αναφέρονται στους Τρόπους Πληρωμής (κατά προτίμηση Εθνική Τράπεζα ), το αργότερο εντός 15 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Απαιτείται να αναφέρετε και το όνομα του πρώτου δικαιούχου του λογαριασμού σας για την αποφυγή λαθών.

iv. Έχετε την δυνατότητα επιστρέφοντας την παραγγελία σας ή μέρος αυτής, εάν δεν θέλετε αλλαγή του προϊόντος ή επιστροφή των χρημάτων σας, να μας ζητήσετε τα χρήματά σας να χρησιμοποιηθούν για μελλοντική αγορά σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στην περίπτωση αυτή θα λάβετε email για τα διαθέσιμα χρήματα που απομένουν και τα οποία θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε για αγορές εντός τετραμήνου.

Προσοχή: Αν δεν τηρήσετε τις παραπάνω οδηγίες, η επιστροφή δεν θα γίνει δεκτή από την εταιρία μας.

* Για λόγους υγιεινής το She-loves δεν δέχεται επιστροφές σε κολάν, κορμάκια, και σκουλαρίκια.